Në Kaçanik qytetari e kthen veturën në sharrë për dru (VIDEO)

246

Moebel THEMA

1

Është makinë e markës Opel Vektra, e cila në vitin 1991 kur edhe u prodhua u mendua të shfrytëzohet si çdo veturë tjetër.

Por më 2015 u transformua, dhe po shfrytëzohet edhe për diçka që nuk e bëjnë veturat e zakonshme.

 Tani, pronari i saj, dikur luftëtar, me të prenë dru.

Bile Hasan Piliqi nuk beson se prodhuesve gjerman u ka shkuar në mendje kjo ide ndonjëherë.

LEXO:  A është ky njeriu më me fat në botë? Vetura për pak sa nuk e shkel burrin që po e shëtiste foshnjën me karrocë (Foto/Video, +16)

E me këtë punë, ky përveç që mban familjen e tij, ka punësuar edhe të tjerë.

Por makina nuk i është nënshtruar një regjistrimi për qarkullim derisa çmimi për ta shkurtuar një metër dru me këtë Opel Vektra është dy euro.

Comments