Në këto zgjedhje vota kanë marrë edhe “kandidatët e pavarur” (FOTO)

178

drenasiiiiiiiiiiiiiii

Naim Bazaj dhe Rrahim Elshani zyrtarisht nuk kanë qenë kandidat për kryetar të Drenasi, por ata vota kanë marrë në këto zgjedhje të jashtëzakonshme.

Bazaj e Elshani ishin tërhequr nga kjo garë dhe kishin kaluar në Partinë Demokratike të Kosovës, njofton Klan Kosova.

Por KQZ-ja nuk ka mundur t’i tërheq nga lista e votimeve për krytar, shkaku i disa procedurave.

Megjithatë Bajza sipas KQZ-së deri tash ka marrë tri vota ose 0.28%, ndërsa Elshani  ka marrë një votë ose 0.9%.

vota

klankosova.tv

Comments