Në KSHZ janë paraqitur 2.571 qytetarë për të vërtetuar votën e kontestuar

149

 

Në Komisionin shtetërorë zgjedhorë deri në ora 12 janë paraqitur gjithësejt 2.571 qytetarë të cilët kanë vërtetuar votën e tyre të kontestuar e cila ishte bërë nga kryqëzimi i të dhënave dhe mungesa e tyre, njofton Zhurnal.

Prej tyre 1.003 janë paraqitur nëpër KSHZ lokale derisa 1.568 persona e kanë shfrytëzuar mënyrën elektronike të faqes së komisionit.

Comments