Në mesin e banorëve të Hasanbegut -Video

169

Foto Faktiditor

Ky është një reportazh i Tv Festa në mesin e banorëve të Hasanbegut.është një reportazh ku ka rrëfime nga dëshmitarë të asaj nate të tmerrshme dhe fatale të së shtunës transmeton Faktiditor .Banorët thonë se vërshimet  i krahasojnë me një cunam të paparë.Gjithashtu në këtë emision janë regjistruar situata të ndryshme  përfshirë edhe  dëmet e shumta nëpër shtëpitë e banimit dhe shumë momente tjera /Faktiditor/.

 

Comments