“Në Milano do vijnë lojtarë të jashtëzakonshëm”

304
“Në Milano do vijnë lojtarë të jashtëzakonshëm”

 

Zëvendëspresidenti i gjigantit ekonomik Suning ka folur për investimet që do i bëjë ky grup në klubin e Interit: “Prioritet i yni është që të bëhemi liderë në botën e sport. Suning ka investuar në futboll dhe do të përqendrohet në dy klubet aktuale Inter dhe Jiangsu ku do të ndërtohen dy skuadra të mëdha, me lojtarë të jashtëzakonshëm”./sovrani.info

Comments