Në zonën e Tearcës nuk ka rrymë

216

Moebel THEMA

Në Komunën e Tearcës është ndërprerë rryma pas mesnatës ndërkohë që gjatë gjithë ditës ka patur shumë ndërprerje të herëpashershme .Akoma nuk dihen shkaqet nëse ka ndonjë defekt diku.Ka më shumë se gjysëm ore që ajo është ndalë krejtësisht ndërsa për momentin është duke rënë një shi me intensitet të shtuar i përcjellë me vetëtima.Për momentin nuk ka një situatë dramatike si në zonat tjera të përmbytura përfshirë ato të Shkupit dhe zonat e malësisë së Tetovës.Faktiditor/.

Comments