Nëntë shenja që ju kurrë nuk do të jeni i pasur

256

Përkundër bindjes së shpeshtë se një gjë e tillë vështirë se ndodhë, “çdokush e ka mundësinë e njejtë për t’u pasuruar”, thotë milioneri i vetë-bërë, Steve Siebold, shkruan Business Insider.

Por në mënyrë që ta vlerësoni se ku gjendeni në këtë aspekt, The Independent ka publikuar nëntë simptomat që ju tregojnë se pse nuk jeni të pritur që të pasuroheni ndonjëherë:

I kushton rëndësi kursimit e jo përfitimit

Nuk ke filluar të investosh

Mjaftohesh me një shumë parash të qëndrueshme

Blen gjëra që nuk mund t’i përballosh

Ndiqni ëndrrat e dikujt tjetër dhe jo tuajat

Rrallë dilni nga zona e komoditetit

Nuk keni cak me paratë tuaja

Besoni që të bërit i pasur është larg aftësive tuaja

Së pari shpenzon e pastaj ruan atë që mbetet

Comments