“Nëse nuk mposhtni Kosovën, më mirë lëreni futbollin”

208

lewchenko

Moebel THEMA

Yevhen Levchenko u ka thënë lojtarëve të Ukrainës të lënë futbollin nëse nuk mposhtin të dielën Kosovën.

Ish lojtari i Ukrainës, tani ekspert i sportiv, Yevhen Levchenko, duke folur në kanalin “Football 1”, ka thënë se ekipi ukrainas duhet të mësojë nga barazimi 2:2 me Turqinë, të cilët ishin duke fituar 2:0.

“Është e qartë se Kosova është një ekip krejtësisht i ri i cili po ndërtohet pak nga pak. Ky është ekipi që autoritetet e futbollit i dhanë leje për të luajtur në Botëror në momentin e fundit. Ky është ekip me mentalitet ballkanik.

Mendoj se nëse skuadra jonë nuk e mposhtë Kosovën, duhet të lënë futbollin. Pa dashur ta paragjykoj kundërshtarin, por nëse nuk arrijmë ta mposhtim, do të na mbetet barrë për një kohë të gjatë. Kjo është e kuptueshme sepse është një ekip i ndërtuar nga zeroja, dhe mendoj se i duhet kohë”, u shpreh Yevhen Levchenko

Comments