NESËR ARRIN DONACIONI NGA RUMANIA PËR TË PREKURIT NGA VËRSHIMET

202

hasanbeg

Moebel THEMA

Nëpërmjet Mekanizmit për mbrojtje civile pritet që nesër në Maqedoni të arrij një donacion nga Romania për personat e prekur nga vërshimet.

Donacioni do të dorëzohet nesër në hapësirat e Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim.

Në Maqedoni nëpërmjet Mekanizmit për mbrojtje të civilëve kanë arritur donacione nga Greqia, Austria, Çekia, Hungaria, Bullgaria, Sllovakia dhe Holanda. /SHENJA/

Comments