Nesër, protestë masive në Stamboll

105

Për nesër, në orën 12:00 sipas orës lokale, është paralajmëruar një protestë gjithëpopullore në Stamboll.

Protesta do të mbahet nën moton: “Nuk do të na frikësoni”. Ndërkaq, shpërfaq unitetin e popullit dhe kundërshtimet me sulmet që po tronditin Stambollin gjatë këtij viti.

Comments