Nesër vazhdon rasti Azem Syla

154
azemsyla

Moebel THEMA

Tomë Gashi, avokat mbrojtës i të dyshuarit, ka bërë të ditur këtë në rrjetin social facebook, duke shtuar se në orën 09:30 në Pallatin e Drejtësis, do të vazhdojë rasti i Azem Sylës dhe se Hetuesia për këtë rast është afër fundit, shtoi Gashi.

Azem Syla, dyshohet se është udhëheqësi i një grupi kriminal që është marrë me shitjen e pronave shoqërore./arbresh.info

Comments