Nga Ivana te Carla Bruni: gjithë femrat e Donald Trump

360

Moebel THEMA

d3-156

Trump është martuar tre herë në jetën e tij, por sigurisht nuk është ndalur aty.

Fillimisht ai u martua me Ivanën, nënë e tre fëmijëve të tij: Ivanka, Eric dhe Donald Jr.

Më pas u martua me Marla Maples dhe në fund Melania.

Por nga njëra martesë në tjetrën ai ka patur edhe disa lidhje.

Ja femrat e Trump në rend kronologjik:

Gratë

Ivana Zelnickova Trump, martuar nga 1977 deri në 1992

Marla Maples, martuar nga 1993 deri në 1999

Melania Trump, nga 2005 deri tani

Lidhjet

Gabriela Sabatini, 1989

Rowanne Brewer Lane, 1990

Carla Bruni, 1991

Allison Giannini, 1997

Jackie Siegel, 1998

Kara Young, 2001

/tema.al

d5-130d3-156d6-116d4-140d7-98d9-74d2-155d8-84

7
Comments