Nga mesnata shtrenjtohen derivatet e naftës

399

Çmimet me pakicë të derivateve të naftës sipas vendimit të KRRE-së rriten për 3.23 për qind.

Çmimi me pakicë benzinës Euro Super BS-95 dhe Euro Dizel rriten për 1 denar, kështu që çmimi i Euro Super BS-95 do të jetë 58,00 denarë ndërsa çmimi i Euro Dizel do të jetë 50,00 denarë.

Ndërsa çmimi i Euro Super BS-98 rritet për 1.50 denarë dhe nga mesnata do të shitet për 60.50 denarë për litër.

Euro Super BS-95 do të shitet 58,00 denarë për litër
Euro Super BS-98 do të shitet 60,50 denarë për litër
Euro Dizel do të shitet 50 denarë për litër

Comments