Rruga Shipkovicë-Brodec është bllokuar nga rreshjet e mëdha të shiut. Banorët e fshatrave lajmërojnë se ka pasur edhe vërshime të mëdha, ku po ashtu edhe shembje të tokës, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Banorët e këtyre fshatrave frikësohen se situata e njëjtë mund të përsëritet si vitin e kaluar. Fshatrat tjerë të bllokuar nga gurrët dhe dheu janë poashtu edhe Liseci, Shipkovica dhe Reçica e Madhe.

Poashtu në vijim  janë fotografitë sesi duken fshatrat e malësisë së Tetovës pas shiut të rrëmbyeshëm

Numri i viktimave nga përmbytjet në Tetovë vitin e kaluar, arriti në 4 viktima./Telegrafi/