Nis aksioni më i madh policor, priten arrestime “VIP”

158

Nis aksioni më i madh policor, priten arrestime "VIP"

 

Policia e Kosovës është duke realizuar një operacion policor në rajonin e Prishtinës.
Në fokus të operacionit janë personat e dyshuar dhe të përfshirë në vepra penale që nderlidhen me “falsifikim të dokumenteve ” dhe “uzurpim të paligjshëm të pronës”.
Operacioni policor është në proces dhe pas përfundimit do të bëhen të ditura detajet tjera me kohë.

/Agjensia e Lajmeve Sot News/

Comments