Nis rindërtimi i stadiumit në Hasanbeg

161

Image result for stadiumit në Hasanbeg
Nisën punimet për rikonstruimin e planifikuar të stadiumit në Hasanbeg, icili pritet të mbarojë në prag të çeljes së sezonit pranverorë.Për rikonstruimin e fushës dhe vendosjes së tapetit të ri është akorduar një fond i mjaftueshëm mjete finansiare dhe ato janë siguruar me ndihmën e drejtuesve të FFM-së ,Muhamed Sejdini dhe Ministrit të Ekonomisë Driton Kuçi sidhe Komitetit Olimpik të Maqedonisë.Rikonstruimi i stadiumit në Hasanbeg do të kryhet në pesë faza të ndryshme dhe të gjitha punët do inspektohen nga FFM-ja.Fusha e stadiumit në Hasanbeg, do të jetë sipas standardeve më të mira të FFM-së dhe do jetë i pari në rajonin e Karadakut që do jetë i ndërtuar me ato standarde.Ndryshe stadiumi i Fortunës së Hasanbegut në vërshimet e 6 gushtit të këtij viti ishte dëmtuar rëndë dhe ishte lënë jashtë përdorimit.

12

t.

Moebel THEMA

33

22

 

 

 

Comments