NISMA: Autorët e këtij akti t’i nxjerrin para drejtësisë

216

NISMA për Kosovën dënon sulmin me granatë dore ndaj shtëpisë së drejtorit të RTK-së Mentor Shala

NISMA për Kosovën e konsideron të pa pranueshme përdorimin e mjeteve të dhunës për çfardo arsye qoftë.

NISMA për Kosovën kërkon që organet e rendit që sa më parë ta kryejnë detyrën e tyre dhe autorët e këtij akti t’i nxjerrin para drejtësisë.

Comments