Nisma për Kosovën shpreh shqetësimin e saj për situatën e rëndë të krijuar nga vërshimet në Maqedoni.

“Shpresojmë që situata të qetësohet sa më shpejtë, familjet e prekura nga këto vërshime të marrin mbështetjen e duhur nga institucionet shtetërore dhe jo vetëm”, thuhet në letrën e Nismës për Kosovën.