Një muaj arrest shtëpiak për dy të arrestuarit që nuk e ndihmuan të moshuarin në Gjilan

224

Një muaj arrest shtëpiak iu është caktuar dy të dyshuarve që u arrestuan dje për shkak se nuk i ofruan ndihmë të moshuarit në Gjilan, që më pas vdiq.

Vendimin e Gjykatës themelorë në Gjilan e ka konfirmuar për arbresh.info kryeprokurori I Gjilanit Jetish Maloku.

“Janë në arrest shtëpiak të dytë. Kërkesa ka qenë për paraburgim, gjykata ka vendosur për arrest shtëpiak për një muaj ditë. Hetime janë duke vazhduar dhe do të shikohet edhe për persona tjerë që kanë kaluar aty”, tha Maloku për arbresh.info.

Comments