Një person 50-vjeçar nga Ohri e ka humbur jetën gjatë ngarkimit të drunjve

470
D.J. (50) nga Ohri dje rreth orës 13:20 në stacionin hekurudhor në Kërçovë gjatë ngarkimit të drunjve për ngrohje në vagon nga kamioni “Mercerdes” me targa ohridase, u rrëzua dhe vdiq në vendin e ngjarjes.
Me automjet të ndihmës mjekësore është dërguar në Qendrën mjekësore – Kërçovë, ku u konstatua vdekja.
Ekspertizë në vendin e ngjarjes ka kryer prokuroria publike dhe ekip o Stacionit policor – Kërçovë.
Pas urdhërit të prokurorisë publike mbi trupin e të ndjerit dio të kryhet autopsi, kumtoi MPB-ja.
Comments