Një person humb jetën në Hasanbeg, dyshohet edhe për të tjerë

551

 

Përmbytjet morën edhe viktimën e parë në Hasanbeg por ende nuk ka prononcim nga MPB-ja. Gjithashtu flitet edhe për Para pak çastesh një ekip i policisë ka arritur në Hasanbeg për t’iu dalë në ndihmë banorëve të këtij vendi.

Raportohet se evakuimi i banorëve ka filluar me kamionë para se të arrrijnë ekipet policore, ndërsa evakuimi ende po vazhdon. Gjithashtu mësohet se në këto momente kanë arritur edhe ekipet e zjarrfikësve dhe ndihmës së shpejtë, njofton Shenja.

Më të rrezikuar janë banorët të clët jetojnë në lagjen “Metodija Andonov Çento”. Banorët thonë se uji u ka mbuluar katet përdhesë të shtëpive dhe të gjithë janë ngjitur në katet e sipërme.

Comments