Një shembje masive e rrugës ka ndodhur dje në afërsi të Kepit të Rodonit

258

Moebel THEMA

Kjo foto, ku shfaqet një gropë e stërmadhe në mes të rrugës, është postuar nga udhëtarët në rrjetet sociale

Shembja e rrugës e ka bërë të pamundur qarkullimin e automjeteve në këtë zonë. Kepi i Rodonit është një rrip toke në formë gadishulli që gjendet 40 km nga aeroporti i Rinasit dhe është bërë i qarkullueshëm vitet e fundit./ Shekulli

Comments