Një shkupjane mashtrohet nga një “fallxhore”, i merret stoli ari

247

Një grua nga Shkupi, që synonte të zbulonte fatin e saj dhe të largonte “të këqijat”, ka qenë e mashtruar nga një “fallxhore”. Ajo i kishte thënë se i kanë bërë diçka të keqe dhe ja ka marr floririn, kinse për ta dërguar në kishë.

“Siç njoftojnë dje nga Ministria e Brendshme, V.S. (29) ka raportuar se të njëjtën ditë në orën 12:40 ishte mashtruar nga një person i panjohur femër. Pasi personi arriti në oborrin e saj me qëllim të shitjes së veshjes së një gruaje paditëses, ajo filloi të fliste për jetën e V.S. se dikush ka bërë gjëra të këqija dhe nëse ajo dëshiron, ajo mund t’i heqë ato. Pasi paditësja nga shpija kishte sjell stoli ari, gruaja e panjohur e vendosi në një tas me ujë dhe pastaj i ka thënë se këtë flori me patjetër duhet ta dërgoj në kishë, ndërsa pastaj do ta kthente. Gruaja e panjohur mori floririn dhe u largua nga vendi i ngjarjes dhe nuk u kthye më”, thonë nga MPB.

Nga policia janë marrë të gjitha masat për zbardhjen e rastit.

Comments