Njësitet speciale “pushtojnë” Hasanbegun dhe Haraçinën (VIDEO)

257

nate

Prani e ekipeve policore dhe njësisë speciale është vërejtur sonte në mbrëmje në Hasanbeg dhe në Haraçinë të Shkupit. transmeton TV21.

Gazetarët e televizionit kontaktuan MPB nga ku nuk deshën të zbulojnë detaje dhe as të konfirmojnë se atje ka aksion policor.

Megjithatë, mund të vërehet prani e ekipeve të krim teknikës me qenë për zbulim të drogës.

Comments