Nuk ndalen së qeshuri me shoferin fillestar (Video)

207

makina

Në një rrugë të Britanisë së Madhe është filmuar vetura e auto-shkollës, teksa shoferi nuk ia dilte ta niste.

Të pranishmit që ndodheshin në makinën prapa kësaj Corse me ngjyrë gri, qëndrojnë të durueshëm, por nuk mund të ndalojnë së qeshuri, transmeton Telegrafi.

Ata dëgjohen duke thënë disa herë ‘nisu’, mirëpo fillestari që ishte prapa timonit të automobilit me shenjën ‘L’ ishte në vështirësi.

Shikoje filmimin deri në fund dhe dëgjoni reagimin e tyre pasi më në fund vetura ndizet.

https://www.youtube.com/watch?v=jl1aYQ0jO7k

Comments