Nuk punojnë bankomatet, banoret e Çairit ngelin pa para

225

Moebel THEMA

screenshot_2016-09-11-20-17-56-1

Kaos në Shkup, nuk punojnë bankomatet në Çair, qytetarët ngelen pa para!
Bankomatet në komunën e Çair dhe pas terminaleve në dyqane nuk punojnë.

Qytetarët ankohen se kanë mbetur pa para dhe se nuk mund të pagujnë në dyqane,

Comments