Nxirret automjeti nga lumi Vardar

217


Është nxjerrë nga uji automjeti që sot pasdite ka rënë në ujërat e lumit Vardar, konfirmuan për MIA-n nga Brigada Zjarrfikëse Territoriale e Qytetit të Shkupit.

Komandanti i Njësisë Zjarrfikëse Territoriale Xvonko Tomevski deklaroi se automjeti është nxjerrë me intervenim të pesë zjarrfikësve dhe dy automjeteve zjarrfikëse.

Intervenimi ka zgjatur rreth një orë.

Comments