Obama: Djemtë që i vardisen vajzave të mia nuk e kanë idenë se çfar i pret

157

Obama: Djemtë që i vardisen vajzave të mia nuk e kanë idenë se çfar i pret

Vajzat e presidentit Barack Obama, Malia dhe Sasha, janë përkatësisht 18 dhe 15  vjec tashmë, mosha e duhur kjo për të pasur “shok”, por duket se do tu duhet të presin edhe për pak pasi babai i tyre është shumë i rreptë në këtë aspekt.

“Djemtë më të vërtetë duan të dalim me ato, kjo ka ndodhur,  e dini?- tha Obama në një intervistë në radio të premten – E vërteta është se unë jam goxha i qetë sepse kjo nuk për të ndodhur për dy arsye, raporton syri,net.

“Njëra është për shkak të nënës së tyre Michelle. Ajo i ka mësuar vetë-respektin… nuk e lënë veten të gjykohen nga ndonjë gjë tjetër përveç karakterit  –  tha ai.

Dhe gjithsesi, Obama ka një të tjetër arsye të sigurt: “Arsyeja tjetër është sepse ato kanë pasur Shërbimin Sekret nga prapa e  jo vetëm kaq…djemtë që i vardisen vijnë ndonjëherë në shtëpinë time por nuk e kanë idenë cfar i pret aty..

“Ata nuk kanë idenë?-” vërejti gazetari

“Jo, ata e kanë një ide në fakt…prandaj edhe nuk janë kthyer më”, tha Obama pastaj qeshi. Ndërkohë, qindra milje larg, me siguri disa djem kanë filluar të dridhen.

Image

Lexo edhe

Comments