Obama mbështet shqiptaren që kandidon për kongresmene: Është liderja që na duhet

130

Obama mbështet shqiptaren që kandidon për kongresmene: Është liderja që na duhet

Moebel THEMA

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Barack Obama ka shprehur mbështetjen për shqiptaren Suzana Shkreli, e cila kandidon për kongresmene në zgjedhjet presidenciale që do të mbahen në Amerikë pas rreth 1 muaji.

Obama e ka cilësuar Shkrelin si një lidere të zgjuar dhe të fortë, që do të luftojë për të mbrojtur të drejtat e grave.

“Të gjitha familjet në Michigan mund të mbështeten tek Suzana Shkreli, ajo do të luftojë për to. Suzan Shkreli është liderja që keni nevojë”, ka thënë Presidenti amerikan.

Obama thotë se Shkreli është një kandidate liberale që do të ndihmojë Hillary Clinton dhe demokratët në Kongresin Amerikan për politikat që do të ndërmarrë Clinton në rast se fiton zgjedhjet presidenciale.

Shqiptarja Suzana Shkreli u fut në lista për kandidate në Kongresin Amerikan pas largimit të aktores Melissa Gilbert për arsye shëndetësore./SYRI.net/

Comments