“Onkologjia”, protesta para Qeverisë dhe Prokurorisë

113

Grupi joformal “Protesta kundër vrasjes në Onkologji”, për sot në ora 18 ka paralajmëruar protestë para Qeverisë dhe Prokurorisë, për siç thonë, krimit në Klinikën e Onkologjisë.

Në protesta do të kërkohet hetim për të gjithë të përfshirët në skandalin e Klinikës për Onkologji.
Ish-pacientët dhe të afërmit e pacientëve nga Onkologjia kërkojnë që Prokuroria të dalë me detaje për rrjedhën e hetimeve brenda një jave, rishikim të plotë të punës së Klinikës së Onkologjisë, vendime gjyqësore të formës së prerë për të gjithë ata që janë të përfshirë në krimin e onkologjisë…

Protestës së sotme është bërë e ditur se do t’i bashkohen edhe anëtarët e Sindikatës së Pavarur të Punëtorëve të Shëndetësisë.

Comments