Operacioni policor në Fier arreston 11 persona

335
Operacioni policor në Fier arreston 11 persona

Moebel THEMA

 

Policia e Fierit, deklaron se është finalizuar me sukses operacioni i koduar “Gryka”, ku përveç 343 kg kanabis janë sekuestruar 425 fara kanabis, një armë zjarri gjysmë automatike dhe 75 fishekë model 56.

Droga është sekuestruar në banesat disa prej personave të arrestuar.

 

Të arrestuarit janë:

Mehmet Skënderaj, 63 vjeç, banues në lagjen “Çole” Vlorë.

Leo Tafa, 33 vjeç, banues në fshatin Rreth Libofshë, Fier.

Eglantin Tafa, 35 vjeç, banues në fshatin Rreth Libofshë, Fier.

Ardit Tafa, 20 vjeç, banues në fshatin Rreth Libofshë, Fier.

Dorian Tafa, 34 vjeç, banues në fshatin Rreth Libofshë, Fier.

Miklovan Kuka, banues në fshatin Rreth Libofshë, Fier.

Artan Skënderaj, 35 vjeç, banues në Ksamil.

Meto Skënderi, 38 vjeç, banues në fshatin Libofshë, Fier.

Fatos Skënderaj, 33 vjeç, banues në fshatin Ninësh, Mallakastër

Albert Sulaj, 37 vjeç, banues në fshatin Ninësh, Mallakastër

Barjam Sulaj, 59 vjeç, banues në fshatin Ninësh, Mallakastër.

U proceduan penalisht:

J.M, 26 vjeçe, banueae në fshatin Mallas, Mallakastër.

T.Gj, 39 vjeçe, banuese në fshatin Libofshë, Fier.

A.S, 82 vjeç, banues në fshatin Ninësh Mallakastër.

Comments