Opozita në Serbi reagon pas heqjes së barrikadës në urën e Ibrit

167

 

ura e ibrit

Partia Demokratike e Serbisë ka reaguar menjëherë pasi kanë filluar punimet për rivitalizimin e Urës së Ibrit në Mitrovicë.

Ata kanë thënë se kjo që po ndodh sot rrezikon sigurinë e serbëve në veri të Kosovës, sepse kjo, sipas tyre, filloi me shkatërrimin e “Parkut të Paqes” që ishte mbi urë, transmeton Koha.net.

Demokratët serbë thonë se perderisa ura nuk ishte e mbyllur kanë ndodhur mbi një mijë incidente dhe kjo rrezikon sigurinë e tyre.

Comments