OSMANI: Jemi në një vijë me ndërkombëtarët për Specialen

164
OSMANI: Jemi në një vijë me ndërkombëtarët për Specialen

Moebel THEMA

Përfaqësuesi i BDI-së Bujar Osmani ka thënë se janë në një vijë me ndërkombëtarët sa i takon punës dhe mbështetjes së Prokurorisë speciale.

“Ne jemi në një vijë me ndërkombëtarët rreth kësaj çështje, këtu nuk ka dilema. Madje ligjet që kanë lidhje me specialen duan konsensus të katër partive politike dhe janë spekulime se pastaj përfaqësues të BDI-së qenkan thirur në ambasadën amerikane në Shkup pas movotimit të dy ligjeve të fundit”, ka thënë Osmani në emisionin 360 gradë në Alsat-M

Comments