Pakoja e dyshimtë shpërthen në Stamboll, 3 të plagosur

204

Pakoja e dyshimtë shpërthen në Stamboll, 3 të plagosur

Një shpërthim ka ndodhur sot në Stamboll ku janë plagosur të paktën tre persona, i cili mendohet se ka ardhur nga një pako e dyshimte.

CNN Turk raporton se pakoja ishte dërguar nga korrier në një kompani aparaturash elektronike në Maltepe.

Maltepe është një rrethinë banimi dhe komerciale në zonën aziatike të Stambollit.

Comments