Pamje të frikshme: Hapet papritmas një gropë gjigante në mes të rrugës në Japoni (Foto-Video)

434

2221-470x380

Në qytetin Fukuoka të Japonisë është hapur një gropë e madhe në mes të bulevardin, e cila gropë, vazhdimisht po zgjerohet.

Supozohet se arsyeja për hapjen e saj është ndërtimi i rrjetit hekurudhor dhe reshjet e shiut. Ekziston rreziku për objektet përreth se mund të shemben. Banorët janë evakuuar.

Comments