Pamje të reja dramatike mbi vërshimet në Hasanbeg-Foto

259

 


Pamje të reja dramatike dalin për herë të parë që nga nata e kobshme e 6 gushtit në Hasanbeg -transmeton Faktiditor.Nëpërmjet kësaj fotoje dëshmohet sasia e jashtëzakonshme e ujit që ka kaluar përmes Hasanbegut që shkaktoi shumë viktima në njerëz dhe dëmë të jashtëzakonshme tjera .Këtu shihet sasia e parë e ujit që ka ardhë tek pompa e Benzinës në dalje të Hasanbegut duke treguar sasinë dhe fuqinë që ajo ka patur në momentin kur ajo ka kaluar nëpër lagje gjatë përmbytjeve të mëdha ./Faktiditor/.

Foto ekskluzive nga Hasanbegu gjatë vërshimeve të para të tmerrshme

Comments