Pamje tronditëse: Kujdestarja dhunon fëmijën me sindromën “Down”

203

Moebel THEMA

 

Një kujdestare fëmijësh në Kentucky, SHBA është dënuar pasi u filmua duke ushtruar dhunë ndaj një 4-vjeçari me sindromën “Down.”

Lilian D. White shihet në një kamera të fshehtë, teksa e tërheq fëmijën zvarrë në dysheme dhe i ulët sipër.

White pritet të dalë para gjyqit, për dhunën e ushtruar ndaj fëmijës.

Comments