Pankartat e qytetarëve për protestën kundër plehrave (FOTO)

424

 

Pankartat e qytetarëve për protestën kundër plehrave (FOTO)

Sot pritet protesta kundër importimit të plehrave, e ku pankartat dhe thirrjet kundër vendimit të Parlamentit, janë mes të tjerave” “O plehra me ty e kam se ato që do sjellësh janë mbetje”, thuhet në njërën nga pankartat e përgatitura nga protestuesit.

Moebel THEMA

Protesta nis në orën 11:00 nga Monumenti i 100-vjetorit të Pavarësisë te Parku “Rinia” për të vijuar drejt Kryeministrisë. Aleanca Kundër Importit të Plehrave ka ftuar të gjithë qytetarët të bëhen pjesë e protestës së planifikuar paraditen e sotme.

Grupimi AKIP kundërshton fuqishëm projektligjin që është miratuar për plehrat, duke e konsideruar atë një tradhti të kryeministrit Rama ndaj qytetarëve.

Comments