Parlamenti i Finlandës kundërshton daljen e vendit nga BE

133

Parlamenti i Finlandës kundërshton daljen e vendit nga BE

Komisioni kushtetues i parlamentit të Finlandës e kundërshtoi peticionin popullor për daljen e këtij vendi nga BE.

Ky komision deklaroi se peticioni me mbishkrimet e mbi 10 mijë qytetarëve finlandezë, nuk do të shqyrtohet nga parlamenti, sepse në këtë peticion janë hasur kontradikta të shumta.

Peticioni në fjalë është organizuar nga Partia kombëtare e Finlandës, e cila bën përgjegjës BE-në për kaosin në Evropë dhe kërkon që Finlanda të organizojë si ai që u organizua nga Angli.

Comments