E plotësuar: Kryeministri i vendit, Isa Mustafa pas pengesës që i bën serbët për të shkuar në përurimin e urës në Bistricë, tashmë ka arritur dhe pritet të marrë pjesë në ceremoninë e përurimit.

Ekipi i kryeministrit Mustafa ka shfrytëzuar rrugët alternative për të arritur në përurimin e urës në Bistricë.

Serbët ia bllokojnë rrugën kryeministrit Mustafa, nuk e lejojnë të shkojnë veri

Kryeministri i vendit, Isa Mustafa është i bllokuar në pjesën veriore të Kosovës, ku së bashku me KFOR-in është paraparë të marrin pjesë në përurimin e urës mbi lumin Bistricë.

Burime të Telegrafit bëjnë të ditur që KFOR-i është duke shikuar çdo mundësi që të sjell eskortën e Mustafës në përurimin e kësaj ure.

Rreth 100 serbë kanë bllokuar rrugën Zveçan-Leposaviq, përkatësisht në Rudare. Ata kanë penguar po ashtu edhe shkuarjen e komandantit të KFOR-it, Giovanni Fungo, megjithatë ky i fundit tashmë është në vendin ku do të përurohet ura.

Ndryshe, kjo urë lidhë komunën e Zveçanit dhe atë të Leposaviqit. /Telegrafi/