Pas takimit me dy kryetarët e veriut, Hovenier niset për takim te presidentja Osmani

99

Ambasadori amerikan, Jeff Hovenier pas takimit për më shumë se një orë me dy kryetarët e komunave veriore, nuk është deklaruar për medie. Në këtë takim kanë marr pjesë Ilir Peci kryetar i Zveçanit dhe Izmir Zeqiri kryetar i Zubin Pozokut.

Ndërsa dy kryetarët e komunave në veri që vijnë nga radhët e Vetëvendosjes, nuk kanë shkuar në takim me ambasadorin amerikan, Jeff Hovenier.

Ndërsa sipas Tv Dukagjini, pas këtij takimi, Hovenier është nisur për ta takuar presidenten e Kosovës, Vjosa Osmani.

Comments