Pas tërmetit të djeshëm, tri lopë bllokohen në një“ishull” në Zelandën e Re (Foto)

176

Pas tërmetit të djeshëm, tri lopë bllokohen në një“ishull” në Zelandën e Re (Foto)

Si pasojë e tërmetit në Zelandën e Re, tri lopë janë bllokuar në një “ishull” me bari.

Lopët kanë mbetur të rrethuara nga dheu i shembur i cili ka rrëshqitur për shkak të tërmetit të fuqishëm i shkallës 7.8 shkallë që ka goditur gjatë ditës së djeshme Zelandën e Re.

Kurse si pasojë  e këtij tërmeti, kanë humbur jetën dy persona dhe janë shkaktuar dëme miliardësh.

Comments