Pastrohet Gradeci i vërshuar-Foto

258
23_08_2016_vershimet_gradec (1)

Edhe në orët e mesnatës po vijon pastrimi i oborreve të disa shtëpive të vërshuara në fshatin Gradec të Komunës së Vrapçishtit transmeton Radio Vala.

Bashkë me ekipe e Zjarrfikësve të Njësisë Territoriale të Gostivarit dhe Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim në terren është edhe vet kryetari i komunës së Vrapçishtit, Bajram Kadrija.

Në orët e mbrëmjes u bë pastrimi nga vërshimet edhe në fshatin Senakos të po kësaj komune.

 

23_08_2016_vershimet_gradec (1)23_08_2016_vershimet_gradec (2)23_08_2016_vershimet_gradec (3)23_08_2016_vershimet_gradec (4)

Comments