Pasuria e kryeministrit Zaev dhe ministrave, nga milionerë deri tek ata pa shtëpi (Dokumente)

227

Komisioni për Parandalimin e Korrupsionit i ka publikuar listat anketuese të kryeministrit dhe ministrave të rinj të Qeverisë së re të Maqedonisë njofton Portalb.mk.

Qeveria e Maqedonisë 2016-2020

http://fax.al/read/article/15295942/pasuria-e-kryeministrit-zaev-dhe-ministrave-nga-milionere-deri-tek-ata-pa-shtepi-dokumente

Funksionarët e emëruar kanë obligim 30 ditor, prej marrjes së funksionit, që t’i dorëzojnë listat anketuese në komisionin antikorrupsion. Në ndërkohë, nëse lista e tyre pëson ndryshime, ajo duhet të paraqitet, gjegjësisht të ndërrohet.

Comments