PDSH-ja zbulon adutin kryesorë, perkrahjen e hapur amerikane!

98

Moebel THEMA

pdsh

Partia Demokratike Shqiptare sonte në tubimin e mbajtut në Çair të Shkupit zbuloi adutin e tyre, mysafirin nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Henry Jones është një strateg i lart i Partisë Republikane dhe këshilltar politik, me mbi 25 vjet përvojë në çështjet publike ndërkombëtare. Henry ka qenë një mik i Kryetarit të PDSH-së, Menduh Thaçi pasi që ata u takuan së pari herë në vitin 2003, kur Henry ishte Drejtor i IRI-t në Maqedoni dhe më pas Drejtori Rajonal për Evropën Juglindore, në Institutin Ndërkombëtar Republikan.

Z. Jones është bashkangjitur fushatës elektorale të PDSH-së, duke përkrahur fuqimisht Liderin e PDSH-së dhe politikat e Partisë Demokratike Shqiptare.

Comments