PDSH takime nëpër Tetovë (FOTO)

167

Moebel THEMA

PDSH ka zhvilluar takime me qytetarët në rajonin e Tetovës si në fshatrat Reçicë, Xhepçishtë dhe vendbanime të tjera, ku kryetari i kësaj partie, Menduh Thaçi ka shpalosur qëndrimet lidhur me krizën politike, takimet me eurokomisarin Johannes Hahn dhe zgjedhjet e 11 dhjetorit.

pdsh22

Comments