PEDOFILIA DHE ABUZIMET SEKSUALE TË DËNOHEN ME BURG TË PËRJETSHËM

391

Me Fushata dhe Billborda , me disa protesta të Ojq ve të kamura , me daljen e pseudovipave dhe politikaneve milioner me rrobat me firmato nuk mbrohen të drejtat e fëmijëve , të miturave dhe femrave në teresi nga maniaket pedofilet dhe abuzuesit e shumtë në viset tona , këta abuzues i kemi në familje , shkolla Universitete Institucione , ndërmarrje , biznese etj

Gjyqësori shqiptar , sistemi i drejtësisë duhet ti ndëshkojë me denime tëjet të rënda këta monstruma këto ndyresira këto fundërrina që abuzojnë seksualisht me fëmijë e femra , këta kriminela pedofil dhe përdhunues duhet të denohen me fuqin e ligjit .

Prandaj duhet rikthimi i dënimit me vdekje për këto monstruma që i kemi në mesin tonë , vetëm goditja e rëndë shteterore i mbush mend pjesën e qelbur të shoqërisë sonë fragjile .

Këto Ojq të mashtruse veç zhvasin fonde nga brenda e jashtë , e nuk kontribojnë fare në parandalimin e kësaj dukurie të shëmtuar kriminale .

Shteti duhet me të gjitha mekanizmat të veprojë në mbrojtë të fëmijëve , vajzave dhe grave .

Urgjentisht dora e shtetit të ndihet !

Erald Selca

Comments