Për shkak të aksidentit tragjik, anulohen disa aktivitetet të Gosfest-it

341

Për shkak të aksidentit tragjik në të cilën humbi jetën një djalë i moshës se re, 30 vjeçari Burim Minahi, Komuna e Gostivarit anulon aktivitetet e parapara për të premten dhe të shtunën.

Në lidhje me realizmin e aktiviteteteve të njëjta, opinioni do të informohet në kohë. Komuna e Gostivarit dhe kryetari, z. Nevzat Bejta shpreh ngushëllimet më të sinqerta për familjen e të ndjerit. Varrimi i tij do të bëhet sot me namazin e Ikindisë.

Comments