Përgjimi i radhës “Dosja e Shefave III” përfshinë Adem Grabovcin dhe Niazi Kryeziun

341

dosja

Gazeta Online Insajder sapo ka publikuar edhe një audio – incizim ku dëgjohet Shefi i Grupit Parlamentar i PDK-së, Adem Grabovci si dhe nënkryetari i PDK-së në Prizren, Niazi Kryeziu.

Në bisedën pesë minuta Grabovci ia lexon emër për emër 34 kandidatët për anëtarë të Bordit të Ujësjellësit të Prizrenit, njofton Klan Kosova.

Për më shumë bisedën në mes të Grabovcit dhe Kryeziut mund ta ndiqni më poshtë:

Comments