Përleshje në Parlamentin e Ukrainës

176

Përleshje në Parlamentin e Ukrainës

Në fjalimin e tij në mbledhje, lideri i Partisë Radikale, Oleg Lyasko, liderin e bllokut opozitar, Yuri Boyko dhe deputetin e bllokut opozitar, Sergey Levoçki, i akuzoi për “marrjen e udhëzimeve nga Kremlini.”

Comments